UA | EN

Кращі сорта в колекції меленої кави Grano Dorado

Насолоджуйтеся кавою Grano Dorado з трьох континентів! Кавова колекція увібрала в себе чарівність 3 материків планети та 6 кращих сортів, що розкриваються надзвичайно яскравим і глибоким смаком.

Колекція Grano Dorado — це 6 сортів кави, які втілили в собі характер і настрій 3 різних материків. Неповторні кавові букети складені за оригінальними рецептами. Навіть досвідчений гурман зможе вибрати каву за своїм смаком з колекції Grano Dorado.

 

Колекція

Асортимент Grano Dorado складають 3 види напою високої якості:

 

Premium. 100% Арабіка


Новий бленд створений з кращих сортів Арабіки для справжніх гурманів. У смаку відчутні легкі солодкі фруктові нотки, які гармонійно поєднуються з оксамитовим і довгим післясмаком. 

Країни походження зерна: Колумбія, Бразилія, Ефіопія.

 

Original. 50% Арабіка, 50% Робуста


Створений для того, щоб супроводжувати протягом всього дня — з ранку до вечора. Це легка, збалансована, гармонійна кавова гамма, в якій добре відчутна приємна легка кислинка, притаманна кращим сортам Арабіки.
Країни походження зерна: Бразилія, Ефіопія, Індія, Камерун, В’єтнам.

 

Espresso. 20% Арабіка, 80% Робуста


Кава з легкою гіркуватістю і витонченим смаком. Високоякісна африканська Робуста гарантує міцність, насиченість і відмінну кремову пінку (crema) еспресо. М’яка Арабіка додає оксамитову м’якість і аромат.
Країни походження зерна: Бразилія, Камерун, В’єтнам.

 

27.08.2018