UA | EN

Натуральний напій «Тонус»: як корисно і смачно замінити каву

Корисний напій

Якщо ви давно шукали, чим замінити каву або як підбадьорити свій організм смачно і з користю, кращий вибір — напої здоров’я «Тонус». Це гарячі розчинні напої, створені зі 100% натуральної сировини. Основа складу — ячмінь і цикорій, а також цілющі компоненти — плоди китайського лимонника, чорниці, обліпихи, коріння женьшеню, імбиру, листя гінкго білоба.

Чому саме «Тонус»?

Багато європейських та американських борців за здорове харчування вважають розчинні напої кращими за традиційну каву. Це новий тренд, який поки тільки набирає обертів в Україні. Погодьтеся, повноцінне харчування має бути збалансованим та корисним. Тоді чому багато хто з нас забуває про це, коли мова йде про напої? Кава підходить далеко не всім, оскільки має чимало протипоказань. А ось 100% натуральні напої «Тонус» можна пити незалежно від стану здоров’я, віку і заборон лікарів.

Це смачно, модно і, що найважливіше, корисно!

З чого виготовляється «Тонус»?

Основа напою — ячмінь і корінь цикорію, який багатий на інулін. Напій добре впливає на обмін речовин, рекомендується при хворобах серця, для профілактики алергічних захворювань і цукрового діабету. Його можна пити з метою профілактики, якщо ви хочете підвищити свій імунітет.

Напої «Тонус» чудово поєднуються з медом, цукром, лимоном, молоком або вершками, підходять всім віковим групам. Їх можна пити вагітним жінкам і матерям, що годують груддю. Продукт є прекрасним варіантом і для тих, хто з якихось причин не може вживати каву, адже він не містить кофеїну.

Асортимент напоїв дуже широкий:

  • «Колосок» — гарячий напій на основі ячменю, є джерелом великої кількості вітамінів, здатний підтримати організм в тонусі. Склад: ячмінь
  • «Ранок» — розчинний напій на основі ячменю і цикорію, добре впливає на органи травлення, покращує обмін речовин, підвищує імунітет. Склад: цикорій, ячмінь.
  • «Золотий корінь» — прекрасний гарячий напій, який стимулює діяльність мозку, підвищує імунітет, сприяє глибокому очищенню організму від шлаків. Склад: цикорій, ячмінь, корінь женьшеню.
  • «З обліпихою» — розчинний напій, який підвищує імунітет при застуді, знімає стрес. Обліпиха зміцнює імунітет, сприяє омолодженню організму, має протидіабетичні та цукрознижувальні властивості, багата на вітамін Е. Склад: цикорій, ячмінь, плоди обліпихи.
  • «З чорницею» — лідер продажів всієї лінійки. Ягоди чорниці мають загальнозміцнюючу дію, зменшують втому очей, прискорюють регенерацію тканин сітківки ока, покращують гостроту зору. Чорниця багата на пектинові речовини, допомагає швидко виводити з організму токсини, солі важких металів, радіонукліди. Склад: цикорій, ячмінь, плоди чорниці.
  • «Лимонник» — тонізуючий напій, корисний при підвищених навантаженнях і перевтомі. Стимулює діяльність нервової та серцево-судинної систем, покращує обмін речовин, вживається при недокрів’ї, загострює зір, застосовується при лікуванні гіпотонії, має цукрознижуючу дію. Склад: цикорій, ячмінь, плоди лимонника.
  • «Женьшень з гінкго білоба» — підвищує імунітет при застуді і всіх вірусних захворюваннях. Женьшень допомагає при тривалому фізичній і психічній перевтомі, в період відновлення організму після важких захворювань або операцій, при неврозах, безсонні, використовується для зниження рівня цукру в крові. Гінкго білоба використовують для поліпшення пам’яті та концентрації уваги, уповільнення процесу старіння, відновлення еластичністі та міцності судин. Склад: цикорій, ячмінь, корінь женьшеню, листя гінкго білоба.
  • «Яблучно-імбирний» — соковмістний напій, до складу якого входять ячмінь, яблучний сік та корінь імбиру. Цілющі властивості яблук, що містять в собі велику кількість заліза, різних цукрів, пектину, давно відомі. Корінь імбиру має властивості, що допомагають боротися зі шкідливими мікроорганізмами, підвищує імунітет, добре впливає на травлення. Кориця допомагає людям із захворюваннями нирок та печінки. Склад: ячмінь, яблучний сік, корінь імбиру, кориця, гвоздика.

Як робиться напій здоров’я «Тонус»

Для виготовлення розчинних напоїв використовується такий само технологічний процес, як і при виготовленні розчинної кави. Єдина відмінність — весь шлях обробки проходить ячмінне зерно, а не кавове. Виробничий ланцюг такий: відбір зерна — обсмажування — екстракційна установка — випарювання — додавання екстракту цикорію або екстракту яблучного соку — сушка — бункер готового сухого напівфабрикату.

Далі відбувається змішування сухого напівфабрикату з різними сухими подрібненими добавками (плодами чорниці, обліпихи, лимонника, коренем женьшеню або імбиру, листям гінкго білоба). До складу напоїв входить високоякісний індійський цикорій, який набагато дорожчий за більшість інших сортів цикорію. Подрібнені природні компоненти додаються в напої безпосередньо перед фасуванням. Великі подрібнені плоди та корені не розчиняються в повному обсязі, залишаючись невеликим осадом в чашці. А це означає, що корисні властивості повністю зберігаються.

Напої здоров’я «Тонус» додадуть вам сил і бадьорості на цілий день навіть краще, ніж кава. Напої здоров’я «Тонус» — це справжній заряд природної енергії та гарного настрою.

 

 

 

21.08.2018