Торт з киселю або фруктова ніжність: рецепт

Досвідчені господині знають, як здивувати свою сім’ю. Рецепт надзвичайно смачного торта з сухого киселю в брикетах — це один з тих «секретів», які прийнято передавати з покоління у покоління. У цій статті ми покажемо вам традиційний рецепт цього фруктового торта. Ми впевнені, що його ніжний смак вас приємно здивує.
Для приготування вам знадобиться:
- 1 упаковка сухого киселю «Золоте Зерно» (180 гр);
- 3 столові ложки борошна;
- 3 великих яйця;
- 200 гр сметани (10%-15% жирності);
- 150 гр цукру;
- Трохи соди і крапля оцту;
- Шоколад і ягоди для прикраси.
Спосіб приготування:
Насамперед слід дуже ретельно подрібнити сухий кисіль (якщо залишаться грудочки, тісто буде неоднорідним). Потім до киселю потрібно додати яйця, борошно і гашену соду (оцет + сода), перемішати і дати постояти 5-10 хвилин. Тісто вилити в ємність для запікання і відправити в духовку на 15-20 хвилин. Важливо, щоб духовка була попередньо розігріта до 180 градусів.
Поки корж печеться, приготуємо крем. Для цього слід змішати сметану, цукор і трохи подрібнених ягід.
Коли корж спікся, його слід дістати з ємності і охолодити до кімнатної температури. Потім корж потрібно розрізати на дві частини (з одного коржа зробити два). Викласти на тарілку, гарненько покрити кремом і прикрасити. Нам подобається, коли торт з киселю прикрашений тертим молочним або білим шоколадом і свіжими ягодами — смородиною, малиною, полуницею або ожиною.
Все, шедевр готовий! Перед подачею рекомендується відправити його на пару годин в холодильник, але якщо дуже хочеться, можна їсти і відразу.
Смачного!
Зверніть увагу! Головний інгредієнт в цьому рецепті — це сухий кисіль в брикеті, саме тому його потрібно дуже ретельно вибирати. Ми рекомендуємо обрати продукцію Дніпропетровського комбінату харчових концентратів. Вона якісна і дуже смачна.
А купити найкращі киселі можна в інтернет-магазині за посиланням.