UA | EN | RU

Вакансії

Контактна інформація:

Тел .: (056) 374-93-38
E-mail: HR@zolote-zerno.com.ua

Відкриті вакансії:

Заступник директора з маркетингу

Вимоги:

  • вища профільна освіта;
  • досвід роботи в цій сфері у FMCG компаніях на керівних посадах;
  • досвід виведення торгових марок/брендів на ринок.

      Функціональні обов’язки:

  • розробка маркетингової стратегії підприємства на основі аналізу споживчих властивостей продукції, за даними маркетингових досліджень;
  • организація проведення маркетингових досліджень, робота з підрядними організаціями (укладання договорів, контроль роботи);
  • внесення пропозицій щодо керування товарним портфелем підприємства, розробки нових видів продукції, збільшення конкурентоспроможності та поліпшення якості продукції, а також нових видів паковання, етикетки та фасування;
  • формування у споживача певного іміджу компанії та її продукції, створення фірмового стилю компанії в цілому;
  • організація розробки стратегії просування, планування та організація проведення рекламних компаній (ATL, BTL, PR), участь в галузевих виставках, ярмарках, розробка рекламних матеріалів для успішного просування продукції підприємства на ринках збуту.

[свернуть]
Керівник відділу ЗЕД

Вимоги:

  • вища профільна освіта (міжнародна економіка, менеджмент ЗЕД);
  • знання англійської мови не нижче Intermediate;
  • просунутий користувач Excel;
  • готовність до відряджень за кордон.

      Що нам важливо:

  • особистий досвід закупівель на міжнародному ринку;
  • досвід роботи в продажі на експорт від 2-х років на ринках далекого зарубіжжя: Африка, Азія, Близький Схід (досвід ведення переговорів, вміння працювати з міжнародними договорами, оптимізація логістики);
  • досвід управління командою та організації бізнес-процесів свого структурного підрозділу;
  • досвід в формуванні стратегії розвитку бізнеса компанії, розробка та розвиток нових напрямків зовнішньоекономічної діяльності компанії.

      Функціональні обов’язки:

  • робота з пошуку, встановлення та розвитку зовнішньоекономічних зв’язків з покупцями;
  • моніторинг закордонних ринків;
  • вивід на ринки нових продуктів;
  • підготовка прайс-листів, складання комерційних пропозицій;
  • щомісячне планування обсягів продажів та їхнє виконання;
  • укладання зовнішньоекономічних договорів, підготовка і документарний супровід відвантажень;
  • аналіз результатів, формування висновків та рекомендацій за підсумками звітного періоду;
  • робота зі службами, що надають дозволи (СЕС, ТПП, Фітосанітарная служба та ін.);
  • робота з компаніями-перевізниками, страховими компаніями, митними брокерами.

[свернуть]
Головний технолог

Вимоги:

  • вища профільна освіта;
  • досвід роботи на аналогічній посаді на харчовому виробництві.

      Функціональні обов’язки:

  • контроль технологічного процесу на виробництві, забезпечення випуску продукції високої якості;
  • розробка нових видів продукції;
  • вдосконалення існуючих технологічних процесів;
  • ведення технологічної документації.

[свернуть]
Інженер КВПіА

Вимоги:

  • вища технічна освіта;
  • досвід роботи на аналогічній посаді.

      Функціональні обов’язки:

  • технічне обслуговування і ремонт контрольно-вимірювальних приладів і автоматики;
  • забезпечення змісту в справному стані приладів, устаткування і інвентаря лабораторії КВПіА;
  • проведення планово-запобіжного ремонту устаткування;
  • підключення нового устаткування.

[свернуть]
Бухгалтер-матеріаліст

Вимоги:

  • вища економічна освіта;
  • досвід роботи на ділянці ТМЦ, знання порядку проведення інвентаризації;
  • знання обліку виробництва і складського обліку.

      Функціональні обов’язки:

  • ведення обліку матеріалів, МБП;
  • списання, проведення інвентаризацій;
  • ведення первинної документації по вступу, переміщенню, витраті і списанню ТМЦ;
  • контроль руху ТМЦ між структурними підрозділами підприємства;
  • ведення номенклатурної бази підприємств;
  • перевірка і проведення списання сировини, товару, ГП.

[свернуть]
Бренд-менеджер

Вимоги:

  • вища освіта;
  • досвід роботи бренд-менеджером чи керівником проекту з розробки та виведення торгових марок на ринок України не менше 2 років (FMCG).

      Функціональні обов’язки:

  • моніторинг та аналіз ринку, в тому числі конкурентного середовища;
  • розробка стратегії розвитку та просування товарної категорії;
  • розробка та реалізація механіки маркетингових заходів;
  • організація та участь в проведенні акцій та заходів, що спрямовані на розвиток та просування товарної категорії;
  • участь в процесі виробництва рекламної продукції;
  • участь в процесі ціноутворення;
  • розробка планів продажів по категоріях та контроль їх виконання;
  • розробка та запуск нових продуктів;
  • участь у модифікації існуючих упаковок;
  • розробка та контроль трейд-маркетингових активностей;
  • аналіз ефективності рекламних акцій та інших заходів;
  • координація поточної роботи партнерських служб компанії по проектах.

[свернуть]
Майстер цеху (харчове виробництво)

Вимоги:

  • вища технологічна освіта;
  • досвід роботи на харчовому виробництві, в т. ч. на керівних посадах, від 1 року.

     Функціональні обов’язки:

  • керівництво виробничою діяльністю цеху;
  • організація підготовки виробництва, забезпечення робочих місць сировиною, допоміжними матеріалами, етикеткою для безперервної та ритмічної роботи;
  • контроль дотримання технології та забезпечення випуску продукції високої якості.

[свернуть]
Територіальний супервайзер по Тернополю та області

Вимоги:

  • вища освіта;
  • досвід роботи на посаді супервайзера в FMCG компанії від 2 років;
  • власне авто, наявність посвідчення водія;
  • знання технік продажів;
  • досвід керування торговельною командою;
  • орієнтація на результат та на клієнта.

     Функціональні обов’язки:

  • керування торговольною командою;
  • комунікації в локальних мережах та сегменті ринку опт;
  • планування та контроль обсягів продажів;
  • проведення аудиту торговельних точок;
  • контроль проведення узгоджених маркетингових заходів;
  • контроль дебиторської заборгованості;
  • складання звітів.

[свернуть]
Експедитор відділу логістики

Функціональні обов’язки:

  • звіряння документів, що оформлені на доручений маршрут;
  • перевірка наявності договорів з покупцями та перевізником, обов’язкова наявність при собі копій цих договорів;
  • контроль відповідності асортименту, кількості та фасування продукції, що завантажується;
  • опломбування машини післі завантаження;
  • своєчасне і правильне оформлення документів на продукцію, що завантажена;
  • контроль збереження вантажу.

     Умови:

  • робота пов’язана з постійними відрядженнями по Україні;
  • працевлаштування відповідно до КЗпП, офіційна заробітна плата;
  • графік роботи змінний;
  • заробітна плата складається зі ставки та % від доставленої продукції + оплата відрядження.

[свернуть]
Робітники на виробництво:

  • водій;
  • налагоджувальник харчового обладнання;
  • технологічні робітники;
  • слюсар-ремонтник;
  • вантажник;
  • укладальник-пакувальник;
  • комірник.

[свернуть]

Звертаємо вашу увагу, що зворотній зв’язок за результатами розгляду резюме надається в разі позитивного рішення по вашій кандидатурі.